Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Bandırma'da Festival Çoşkusu

Bandırma

Bandırma Kuş Cenneti Festivali, sahil şenliği ile başladı. Festivalin il gecesinde Res Sonja sahne aldı.

Bandırma Kuş Cenneti Festivali, sahil şenliği ile başladı. Festivalin il gecesinde Res Sonja sahne aldı.
Bu yıl 25.si düzenlenen Uluslararası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali, Sahil Şenliği Konserleriyle başladı. Sahil Şenliğinin birinci günde sahne alan Red Sonja verdiği keyifli konserle müzik severlere güzel bir gece yaşattı. 
Gündüz aşırı yağan yağmurun da etkisiyle serin bir havada gerçekleşen konserde hem kendi parçalarını hem de efsane olmuş rock gruplarının eserlerini başarıyla seslendiren grup izleyicilerden tam not aldı.
Gecenin sonunda Res Sonja'ya teşekkür plaketini Belediye Meclisinin yeni dönemdeki en genç Meclis Üyesi olan Gökhan Yankol verdi. Konserinin ardından izleyiciler Red Sonja ile hatıra fotoğrafları çektirdi. 
Çevre ve İnsan Paneli ileri tarihe ertelendi
Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali'nin açılış günün de yer alan Çevre ve İnsan” konulu Panel ileri bir tarihe ertelendi.
Festivalin birinci günü 5 Haziran Perşembe saat 14.00'daki panele konuk olarak katılması planlanan CHP İstanbul Milletvekili Şafak Pavey'in parti görevlisi olarak yurt dışı programında yer alacak olması nedeniyle Çevre ve İnsan” konulu panel festival sonrasında belirlenecek bir tarihte yapılmak üzere ertelendi. 



Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı